tiistai 17. kesäkuuta 2014

Stars!
Nyt sitten tuli joku tarve saada tähtiä ja valkoista! Ja jotain yksinkertaista. Onko tämä nyt sitten paita vai tunika? Tässä yläosa on suoraan Joka tyypin kaavakirjan paitakaavasta. Kaulusta on isonnettu ja helmaa levennetty. Unohtui vain siinä tehdessä, ettei se malli ole tähänkään asti istunut hartioista minulle. Muuten tämä on jotensakin ok, mutta tuo kainalon seutu ei ihan istu. Kenties tuo raglansauma on liian lyhyt tai se lähtee liian ylhäältä? Tai itse hiha on hartiasta kapea? Periaatteesta tykkään raglanista mallina, mutta jotain tälle tarttis tehdä ;)
Eteen on suoraompeleella ronskisti tikattu harmaasta trikoosta tähti. Reunat saavat pesussa hieman elää. Kauluksen ja hihan suut viimestelin tuollaisilla trikoo-suikaleilla, jotka pesussa rullautuvat vielä lisää. Lopputulos oli kuitenkin jotenkin plääh ja silitin tähteen tuollaisia metallisia "strasseja". Tuli vähän rouheampi.
Takakappaleen helma on etukappaletta pidempi ja helma on vain käännetty kaksinkerroin. 

Lisää tähtiä! Osuin ajoittamaan vierailuni Kestovaippakauppaan juuri sopivasti, sillä tämä ihana harmaa tähtitrikoo (sekä monta muuta upeaa väriä) oli juuri saapunut puotiin. Näin tämän kankaan heti huivina ja tuubihuivi siitä tuli.


Poikkisaumassa on pitsiä ilmettä antamassa. Mulla on joku romanttinen villitys menossa ;)Tähtitrikoo Kestovaippakaupasta, pitsi Karnaluksilta. Valkoinen trikoo Emeli Designilta ja harmaa trikoo Royal-Tuotteelta. Silitettävät nippelit Wennströmiltä.