tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kuka on Maijat-kankaan uusi onnellinen omistaja?Voittajan nimi on jo selvillä. Ennen kuin paljastan sen, haluan kiittää teitä kaikkia arvontaan osallistuneita. Kiitos myös ihanista kommenteista, joita olitte jättäneet. Yritän vastata niihin kun kerkiän. Arpoja tuli huima määrä, pitkälti yli 300 ja sain naputella niitä koneelle oikein antaumuksella. Seuraajakseni liittyi myös monta uutta lukijaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Arvonnan suoritti jälleen kerran ingenjööri-mieheni Excel-taulukkolaskentaohjelman avulla, ja voittaja on


Kanneli 

Kanneli kirjoitti:

Osallistun kahdella arvalla :) Onnea ihanalle blogillesi!


Oikein paljon onnea voitosta Kanneli! Laitapas minulle sähköpostiin yhteystietosi, niin saadaan paketti lähteämään eteenpäin :) 


maanantai 14. huhtikuuta 2014

Mekko yhdessä tunnissaOlethan osallistunut jo arvontaan? Vielä tämä viikko on aikaa ja osallistumaan pääset tästä!

Saimme kutsun rennonpuoleisiin juhliin ja edellisenä päivänä tajusin, että eihän minulla ole mitään päälle pantavaa. Niin kuin ei naisilla koskaan ;) Aikaa tehdä asialle jotain oli tasan kaksi tuntia. En ole alkuunkaan mikä pikasurauttelija, pikemminkin hidas nyhrystäjä. Nyt ei ollut mitään menetettävää, joten tartuin saksiin. Majapuun ihana jääkukkajoustis paloiksi ja tunnin päästä mekko oli valmis. Kävi peikkomainen flaksi, ei tarvinnut purkaa kertaakaan.

Kaava on joku vanha muokkaus Ottobren Creative Workshop 303 -peruspaitakaavasta. Istuu mielestäni melkeinpä paremmin kuin Onion 2035, jota usein olen käyttänyt. Miksiköhän olen unohtanut tämän kaavan. Kuviokohdistusten kanssa ei ollut paljon varaa leikkiä. Kangas meni tähän viimeistä tilkkua myöten. Hieman karsastan tuota keskelle etukappaletta tulevaa kukkaa, mutta tykkään taas noista olkapäille osuvista kukista. Kauluskin olisi voinut olla ehkä hitusen isompi. Siihen saumuroin vain kapean kuminauhan ja käänsin nurjalle. Aikaa tekemiseen kului lopulta vain tunti ja vaate siitä tuli. Vieläpä ihan mieluinen :)torstai 10. huhtikuuta 2014

Aihetta juhlaan! Arvonta 10.4. - 20.4.Lupailin, että kun 200:n virallisen lukijan raja blogissani ylittyy, laitetaan pystyyn pienet arpajaiset. Toinenkin syy juhlaan löytyy, nimittäin blogini täyttää tässä kuussa 1-vuotta. Aika on kulunut nopeasti ja ompeluharrastuksesta ja bloggamisesta on tullut minulle tärkeitä henkireikiä. Te, ihanat lukijani olette jaksaneet ilahduttaa minua kannustavilla ja inspiroivilla kommenteillanne. Teidän vuoksi tätä bloggaamista on kiva jatkaa. Kiitos siitä teille ihan jokaiselle <3 

Minusta ei ole oikein tilausompelijaksi, joten palkinto on jälleen kerran kangasta ja se on 1m x täysleveää ja pesemätöntä Verson Puodin Maija-joustocollegea.

Säännöt ovat simppelit. Arvontaan voit osallistua jättämällä kommenttisi tähän alle. Blogini virallisen lukijapalkin lukijat palkitsen kahdella arvalla (lukijaksi voit toki liittyä myös nyt). Myös anonyymit lukijani voivat osallistua yhdella arvalla. Työtäni helpottaa, jos kirjoitat monellako arvalla osallistut.

Anonyymit jättäkää erottuva nimimerkki tai sähköpostiosoite.

Arvonta-aika on 10.4 - 20.4.2014.

Otan yhteyttä voittajaan arvonnan jälkeen. Jos onni potkaisee sinua, niin otathan yhteyttä minuun sähköpostitse viikon kuluessa. Muuten joudun suorittamaan arvonnan uudelleen.

Onnea arvontaan! :)


Huom! Osallistumisaika arvontaan on päättynyt ja voittaja julkistetaan lähiaikoina.

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Hupparia pukkaaSatuinpa kerrankin avaamaan facebookin juuri oikeaan aikaan. Nimittäin tämä ihanuus pompsahti samalla hetkellä myyntiin Verson Puotiin. Kiireesti naputtelin palasen ostoskoriin ja sain onnekseni hupparin verran kangasta tilattua. Kangas on pehmoista Paratiisin puutarha -joustocollegea ja tykkään tästä värityksestä todella paljon.
Hupparin kaava on muokkaus Ottobren Saturday Chilling-takista (5/2011). Piirsin takakappaleen yhtenäiseksi ja kavensin muotoa sivusaumoista. Välttämättä ei mikään oikeaoppinen muokkaus ja alkuperäinen on parempi, mutta tällaiselle suoralle pökkelölle välttävät vähemmätkin kurvit. Hupun kaava on joskus unohtunut piirtää lehdestä ja se on vapaalla kädellä taiteiltu.

Suunnitelmissa oli laittaa huppuun nyörit, mutta kas kun se muistui mieleen vasta sitten kun huppu oli hurautettu kiinni takkiin. No, onneksi tuo huppu istuu ihan hyvin ilman kiristysnyöriäkin. Ripustuslenkin sentään muistin laittaa.

Ja taskutkin siellä on! Taskujen pohjat ovat mustaa joustocollegea.

Hupussa on trikoovuori ja vetoketjussa alavarat.
Ja tässä takki takaa. Lämpöisempiä ilmoja odotellessa. Tämä pääsee varmasti käyttöön :)

Musta trikoo ja resori Emeli Designilta ja taskujen pohjien musta joustocollege muistaakseni Kestovaippakaupasta. Vetoketju on Karnaluksin tuomisia.