sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Päivän pikaisetLisää perusvaatetta. Olen pistänyt kangaskaapista tavaraa pinoon ja palasiksi. Nyt tuli tempaistua sen näköiset setit, että näyttävätköhän nämä enemmän yökkäreiltä kuin päivävaatteilta? Ehkä se on tuo pastelli väritys, joka tekee pyjamafiiliksen. No, katsotaan tuleeko näistä päiväkotikamppeet vai menevätkö yökäyttöön. Tuskin päiväkodin ovella kuitenkaan takaisin käännyttävät, vaikka näissä tytöt ovesta sisään veisinkin :)

Mekkojen kankaissa seikkailee herttainen Viljamin panda ja leggarit on monikäyttöistä ruskea-valkoista raitaa.Kuvauspuuhista ei tällä kertaa vauhtia puuttunut ja heilahtamattomien otosten saldo oli naurettavan pieni. Sentään yksi julkaisukelpoinen kuva tuli, jossa koko asu näkyy :D


Mekkojen kaava on oma muokkaus peruspaitakaavasta. Leggarit on taas kerran toteutettu samalla ja vanhalla Ropina-kaavalla (OB 6/2012). On niin loistava kaava ihan sellaisenaan, että mihinkähän sitä sitten siirtyy kun tytöt kasvavat kaavakoosta ohitse.


Hihan suut ja kaulus on kantattu ruskealla resorilla.Panda-trikoo on ostettu Viljamin Puodista, raitatrikoo Kestovaippakaupasta ja resori Emeliltä.

Olen niin iloinen huomatessani, että uusia lukijoitakin on tupsahdellut blogiini. Tervetuloa ihan jokaiselle! <3

14 kommenttia:

 1. Mahtavat pandat ja legsut. Itse hurahdin tuohon pandakankaaseen ja sitä kaapinpohjalla isot pinot,kuvistasi innostuin- ei nuo nyt yöpaitoja ole,pelkäsin samaa efektiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ehkä me sitten kehdataan päiväkotiinkin näillä mennä :D

   Poista
 2. Minä en ainakaan näitä suloisuuksia ovelta käännyttäisi. Mun mielestä nuo leggarit on kuin piste iin päälle. Nää on ihanat! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ilman noita raitaleggareita, veikkaan, että olisi kyllä tullut totaaliyökkärit.

   Poista
 3. No ei oo yhtään yökkäpukumaiset, vaan ihanat setit! Pitääkin pistää tuo Ropina kaava korvan taa jahka neidin vaatekaappiin tulee leggari tilaa, mistäs siinä kaavassa koot mahtaa alkaa ? joskos sen lehden kirjastosta sattuis saamaan, vieläkään ei ole meinaan vapautunut se lehti jossa oli postauksesi owl princes(?) pusero

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttäisi olevan 98-128cm koot Ropinassa. Noita lehtiä saa yllättävän kauan odotella kirjastosta, lainan uusintamahdollisuuksia on niin monta. Ja kiitos :) Kiva jos ei näytä yöpeiltä nämä, kun tytötkin niin kovasti tykkää :)

   Poista
 4. Minulla on samaa Panda-trikoota tuolla ompsussa marinoitumassa. Olen pohtinut mikä siinä tökkii ja sinä sen kiteytit; pelkään yöpukuefektiä. Näistä tuli kyllä kivat, joten jospa ne omatkin kankaat saisi ommeltua käyttöön ;) Supersuloinen tuo halauskuva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin kanssa ihan suosista ensin tehdä näitä yökkärit :D Mutta koska perusvaatteesta on pulaa nyt, niin ajattelin kokeilla päiväkäyttöön. Ja meneehän ne tietty päivällä kun laittaa vaan! ;)

   Poista
 5. Mukavat vaatteet, ei yhtään yöpukumaiset. Kauniita kuvia! <3

  VastaaPoista
 6. Herttaiset vaatteet ja kuvat <3! Minunkaan mielestä näissä ole yöpukumaisuutta, hyvin menee päivähoidossa.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat setit! Ei yhtään yökkärimäiset mun silmääni. Päin vastoin ihanan simppelit ja kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Värithän näissä kankaissa on minusta ihanat, mutta haasteelliset juuri tuon yöpaitafiiliksen takia. Kiva jos onnistuivat kuitenkin :)

   Poista