perjantai 23. toukokuuta 2014

Kesällä pitää olla pinkkiä!Tästä mallista taisi kuulkaa tulla meikäläisen tämän kesän lemppari. Että voikin vaate olla mukava päällä. Yläosa on istuva ja alaosa ihanan väljä ja vilpoisa. Helma ei nouse vaikka lasten kanssa kyykkii pihalla. Voi pitää leggarien kanssa, eikä farkkujenkaan kanssa ole liian mekkomainen. Ja mikä mukavinta, tämä valmistuu hetkessä :)

Olen tuota alaosaa alkuperäisestä kaavasta jo kaventanut, enkä muista mille se lehdessä mallin päällä näytti. En sitten tiedä, että pitäisikö tuon helman olla vielä kapeampi, mutta toisaalta, tykkään tästä näinkin kuin hullu puurosta!

Joten pahoittelen, jos blogini hiukan toistaa itseään, mutta meinaan tehdä näitä vielä muutaman lisää.Kaava on siis SK-lehdestä 2/2012 ja kangas 
Kestovaippakaupan Silmukka-trikoota. Pinkki on mielestäni turkoosin ohella yksi kesän herkullisimpia värejä, enkä voinut vastustaa tätä kangasta.

Kiireessä kun mekon palaset leikkelin, niin meni vahingossa tuo langan suunta poikkipäin. Periaatteessa tämän kuuluisi siis olla ikään kuin hoikistava pystyraita, mutta tulikin levittävä vaakaraita ;) Kuosin puolesta minusta sama, että miten päin sen käyttää. Joustaa hyvin molempiin suuntiin. Ja ehkä vaakaraita on minun silmääni jopa mieleisempi kuin pystyraita. Tehdessä kävi mielessä, että tuleekohan tästä sittenkin yökkäri, mutta kyllä tämä päiväkäyttöön pääsee.
Helma on rypytetty Framilonilla ja kaulus kantattu pinkillä resorilla. Resori on muuten Emelin puodista.


Hilpaisenkin tästä jatkamaan tyttöjen kesävaateprojektia. Piti välillä surauttaa itsellekin jotain. Ihanan aurinkoista viikonloppua! Ja lämpimästi tervetuloa uudet lukijani :)


21 kommenttia:

 1. Tosi kiva mekkomalli, tuollaisen minäkin haluaisin! Ja ihana pinkki kangas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaapas kaavaa ihmeessä! Tein nyt ensimmäisen kerran lyhythihaisena tämän ja tuli kyllä ihana kesäkolttu :)

   Poista
 2. Tykkään! Todella kiva malli tunikassa, ja kangas on herkullinen. Pinkki ja turkoosi ovat minullekin kesävärejä, vaikka en olekaan aikoihin niistä mitään ommellut. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mullakaan ei just nyt ole mitään turkoosia jemmassa mistä tehdä kesävaatetta. Olen kyllä vähän sillä silmällä tiiraillut kauppoja.

   Poista
 3. Tämä on kaunis kyllä :) Tee vaan lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin miustakin :) Kun keksis mistä tekis ;)

   Poista
 4. Onpa kyllä erittäin ihana malli. Pinkki on niin kaunis sävy, tykkään myös itsekin ehdottomasti siitä. Anna ihmeessä tulla tänne lisää vaan :)

  VastaaPoista
 5. Näistä miekin tykkään :) Tosi kaunis!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanan näköinen paita. :) Väri sopii sulle tosi kauniisti.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana! Just itsekin mietin, että jos/kun täältä kotipihalta lähtee tuon neiti tättähäärän kanssa niin mitä ihmettä laittaa päälle, ettei kyykkiessä ja kumarrellessa joko näy ylhäältä TAI alhaalta kaikki. Lehteä kaivamaan… :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Varmaan se dejavuu tai joku, koska sellainen ajatus kävi mielessä jossain kohdassa, että sinä Hanna saattaisit myös tykästyä tähän malliin. Jotenkin näin tällaisen sun päällä. Kyllä sun on nyt pakko hommata se lehti ja testata :D

   Poista
 8. Kiitoksia ihanista kommenteista <3 Palautetta on aina niin mukava saada :)

  VastaaPoista
 9. Ihan mahtavan mallinen! Kelpais mullekin :) Mäkin ehkä tykkään enemmän noin päin tosta raidasta, pystyraidasta tulee usein mieleen joku peliasu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kun sanoit, niin totta! Ehkä on sellainen erotuomarin vaate tuo pystyraita. Ja kiitos! :)

   Poista
 10. Edelleenkin tykkään näistä tällä kaavalla tekemistäsi mekoista, ihan huippu kaavalta vaikuttaa. Mun on pitänyt tää lehti metsästää ja kokeilla kaavaa, mutta sitten se on jäänyt kun olen pohtinut että onko tämä nyt sittenkään paras malli lyhytjakaiselle, takamuksen/lantion omaavalle immeiselle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kannattaa kokeilla kyllä! Tuota kaavaahan on helppo muokkailla :) Yleensähän naisella on takamus, että sen puolesta voisi olettaa, että sopii oikeinkin hyvin. Tällaiset alaspäin kapenevat ihmiset on poikkeus :D

   Poista
 11. Paita on tosi kivan mallinen. Itsekin sitä olen katsellut "sillä silmällä" mutta en ole vielä ottanut työn alle. Näiden kuvien perusteella kyllä kannattaisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mullakin on aika monta hommaa suunnitteluasteella. Kun kerkiäisi kaikki toteuttamaan.

   Poista