tiistai 25. maaliskuuta 2014

Ilosofiaa Was Here.Sain Piiperopaaperopatikkajalka-blogista aivan ihanan tunnustuksen. Tunnustus on lähtöisin Ilosofiaa-blogista ja se on tarkoitettu annettavaksi sellaisille blogeille, jotka tuntuvat heti kotoisilta kun sinne astuu. Vaikutelma voi syntyä ulkoasusta, ihanista käsitöistä, kauniista kuvista tai vaikkapa tunnelmasta. 

Minä sain sen seuraavin perustein:

MARAKANTTI
"Hannan ompelukset vaan ovat kaikki niin käsittämättömän upeita, että blogia tulee selattua ja koluttua läpi yhä uudestaan. TODELLA siistiä ompelujälkeä ja kivasti kirjoitettu ylös/muistiin meille lukijoillekkin jos joku kohta kaavassa ei toiminut tai tuli tehtyä muutoksia. Upea huomata miten perehtynyt ja innostunut olet valokuvaamisesta ja kuvankäsittelystä, kuvasi ovatkin kyllä aivan huippuluokkaa!"

Kiitos vielä kerran ihanista, mieltä kovasti lämmittävistä sanoista <3


Minä annan tunnustuksen seuraavalle kolmelle inspiroivalle ja kotoisalle blogille, joissa itse vierailen heti kun uusia blogipostauksia tulee:

NuuTikki
Tässä blogissa on ihania, erilaisia ideoita ja oivalluksia. Hyvällä maulla toteutettuja ompeluksia, kankaan painantaa ym. Blogin ulkoasu on selkeä, raikas ja tyylikäs. 

Vaahtokarkkimonsteri
Aina kivasti ja kodikkaasti kirjoitetut blogitekstit. Ihania ompeluksia satelee kuin liukuhihnalta. Ompelijan upeat mekot hurmaavat kerta toisensa jälkeen. 

Summissa saksittu
Ihana blogi, jossa upeita vaatteita aikuiselle. Piristäviä ja inspiroivia ideoita. Vaatteissa on aina jokin kiva juju ja käytössä on kivoja, hieman erilaisiakin kangasvalintoja.
Tunnustus on peräisin  Ilosofiaa- blogista.
Tunnustuksen mukana tulee myös pieniä velvollisuuksia:

1.Tunnustus jaetaan eteenpäin kolmelle omasta mielestä kotoisalle blogille. 
Sellaiselle, joka aina saa palaamaan takaisin ja takaisin. 
Muutamin sanoin blogia kuvaillen kerrot,
 miksi juuri tämä blogi saa tunnustuksen.

2. Linkitä blogit, joille olet antanut tunnustuksen, 

Ilosofiaa-blogiin vaikka kommentoimalla jotain postausta.
Linkitän tunnustuksen saaneet blogit myös omaan blogiini.

3. Tämä tunnustus on tarkoitettu käsityöblogeille 
tai ainakin osittain käsitöitä käsitteleville blogeille.

5 kommenttia: