keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Mix and Match -pyjamat

Pieni yökukkujamme, joka viimeisen kahden viikon ajan on kuulunut sarjaan yöNukkujat (kopi kopi), on kasvanut ulos haalarimallisista yökkäreistä. Uusille yöpeille oli siis tilausta. 

Itseäni ärsyttää sekaisin menevät pyjamasetit. Hyvin usein lasten päällä ovat eri parin housut ja paita. Niinpä kaivoin kangaskaapin pohjimmaisia ja mätsäsin kankaat sopimaan edes joten kuten yhteen. Nyt ei näytä niin kamalan eriparisilta, vaikka housut ja paidat sekoittuisivatkin. 

Voi siis laittaa noin niin kuin yllä olevassa kuvassa. Tai vaikkapa näin! Katso alempi kuva :) Vitsit, miten nero olo mulla nyt onkaan ;)Yhteen paidoista ajattelin törsätä glitter-arkkeja, kun niitä nyt kerran tuli ostettua. Ja täytyyhän joka tytön yökkäreissä nyt jotain nättiäkin olla. Yökukkumista harrastavan neitosen paitaan ei mikään muu kuva paremmin olisi voinut sopia kuin pöllö. Kuvaan otin mallin yhdestä netistä löytyneestä pöllö-sabluunasta.Onpa eroa näissä arkeissa, vaikka saman firman tavaraa ovatkin. Pöllön silmissä oleva musta glitter ei meinannut kiinnittyä millään. Vähän kävi jo mielessä, että palaakohan tämä koko paita.Toinen satsi valmistui suloisesta Nanun karhut-trikoosta, jonka on suunnitellut Mutturalla-blogin Annika Nykänen. Kaikissa näissä on sama kaava. Housut ovat Saimit (OB 1/2009) ja paita Ottobren Creative workshop 301 slim -kaavalla. Lahkeiden, hihojen ja helman mittaa on jatkettu.


Kolmannessa paidassa on somisteena turkoosia pitsiä. Ja tarraharjauksen jälkeen paraatipaikalle lennähtänyt karva ynnä muuta. Miten on mahdollista kun ei meillä ole enää edes koiraa? ;) Työtapaturma kävi kankaan kohdistamisessa. Langan suunta tuossa pikku palassa päin honkia, mutta näin pienessä tilkussa (ja yöpaidassa) tuskin haitannee.Turkoosi pallotrikoo läheisestä kangaskaupasta, musta pallotrikoo Kestovaippakaupasta, muut kankaat Emeli Designilta. Pitsi on Karnaluksin tuliaisia ja HotFix-glitterarkit kotiutuivat Tampereen Kädentaidot-messuilta.Anteeksi, ihan liikaa taas kuvia, mutta hei, onhan tässä kuusi vaatekappaletta. Joskin toistavat itseään :D

Ja blogini uudet lukijat! Olette oikein tervetulleita :)


32 kommenttia:

 1. Hienoilla yökkäreillä on kiva nukkua :) Tällainen setti täytyisi meidänkin katraalle tehdä, hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eihän se nyt ihan sama ole, että missä vaatteissa sitä puolet elämästään viettää :) Olen ollut tähän asti vähän laiska tekemään yökkäreitä, mutta nyt oli pakko ryhtyä toimeen.

   Poista
 2. Hienot pyjamat, näillä on varmasti hyvä kuk... eikä ku nukkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä toivoa täytyy, että näillä todellakin nukutaan :)

   Poista
 3. Kyllä nyt kelpaa nukkua! Toivottavasti unet on yhtä ihanat kuin yökkärit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan liian pienistä yökkäreistä jää kiinni. Kiitos :)

   Poista
 4. Ompas hienoja yökkäreitä =)

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömän hienoja! Ihanat värit ja kauniit kankaat. Mä olen samanlainen yöppäreitten suhteen; eripariset ärsyttää aivan suunnattomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samahan se tietysti on, että mitä yöllä on päällä, mutta mua ärsyttää kanssa. Kun niille yökkäreille ne oikeat paritkin kuitenkin on olemassa :) Ja kiitos!

   Poista
 6. No jo kelpaa näissä uneksia...kertakaikkisen ihania kaikki! <3

  VastaaPoista
 7. Nää on niin upeet! Kai se on vaan pakko sanoa napsnaps tuolle Nanun karhulle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jotenkin näen tuon karhun enemmän poikamaisena kuosina, mutta näin kun yhdistää johonkin toiseen kuosiin (ja pitsiin), niin ilme muuttuu.

   Poista
 8. Hauska idea! Minuakin ärsyttää, kun muksuilla on pyjamia ja sitten niitä ei käytetä oikean osan kanssa. Itse voisin vielä tehdä jonkun lyhyillä hihoilla ja lahkeilla, niin sitten voipi sekoitella vielä lämpötilankin mukaan, kun meillä poika yhtäkkiä haluaakin vaihtaa lyhyisiin lahkeisiin tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä puoli on myös se, että lasten lisäksi myös isä kenties onnistuu valitsemaan toisiinsa sopivan setin ;)

   Poista
 9. *hih* Huippu idea! Täytyy minunki kesäyöppäreitä tehä näin niin ei sitte häiritse silmää kun kaikki on sekaisin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Julia :) Ja näihin saa mukavasti tuhottua kangasvarastoa. Ei ole kuitenkaan ihan niin justiinsa, kun on kyseessä yökkärit.

   Poista
 10. Vautsi! Eikä yhtää liikaa kuvia. Niitä on mukava katsella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin jo pari kuvaa, kun oli latautui niin hitaasti sivu :D Tai liekö vika on puhelimessani, koska koneella ei tuli kuvat heti. Mä tykkään kanssa katsella kuvia ja niitähän sitten tuleekin ladottua... ;)

   Poista
 11. Vautsi mitkä pyjamat! Kyllä nyt kelpaa nukkua ja kukkua :) Hyvin sopii vaikka vähän sekotteleekin.

  VastaaPoista
 12. Näähän on ihan liian nättejä "vaan" yökäyttöön. :-D

  VastaaPoista
 13. Upeat setit! Ja noita paitojahan voi hyvin käyttää myös päivävaatteena vaikka farkkujen tms kanssa!

  VastaaPoista
 14. Oivoivoi, kuinka ihania settejä!

  VastaaPoista
 15. Ihania kankaita, ihania värejä! Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 16. Aivan ihania! T. Kipa ja Siiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kivasta kommentista Kipsu ja Siiri. Terkkuja sinne koko porukalle :)

   Poista