torstai 9. tammikuuta 2014

Anemone Stripes, testiversio nro 2Pikasurautuksena lisää arjen käyttövaatetta. Isommalle neitokaiselle kokeeksi mekko ja leggarit samoilla kaavoilla kuin edellisenkin postauksen setti. Kaventelin taas kaavaa taitteelta, mutta näköjään sitä saa kaventaa vielä enemmän.

Leggareita ei ole meillä koskaan liikaa. Pinkistä trikoosta pöksyt, joissa on rypytykset sivuilla. Tulikin leikattua sen verran kasvun varaa, että nyt on ryppyä vähän yli tarpeenkin. 

Etukappaleella on somisteena pari paikallisesta kangaskaupasta ostettua nappia. 

Näiden isojen, pyöreiden kuvioiden kohdistaminen on sitten ärsyttävää. Ovat aina jotenkin ei-toivotusti. Yritin hieman toispuoleisesti kohdistaa, mutta kankaan leveys ei riittänyt. No, olkoot nyt näin.
Mekon kaava siis Anemone Stripes (OB 4/2009) ja leggarit Ropina (OB 6/2012). Tuo Ropina-kaava on aivan loistava. Sopii lähes muokkaamatta. Lahjemittaa olen ainoastaan jatkanut.
Tämän setin kaikki kankaat ovatkin kotiutuneet Emeliltä. Kiitokset sinne lähikauppaan! :)

11 kommenttia:

 1. Onpa ihana setti! Kauniit kankaat, ihania yksityiskohtia ja upeat värit!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis setti. Itsekkin olen tätä mallia katsellut ja kyllä vaan täytyy ottaa ompelulistalle, kun näin ihanan laitoit näytille =)

  VastaaPoista
 3. Kaunis setti! Pitää varmaan itsekin kokeilla tuota tunikan kaavaa.

  VastaaPoista
 4. Tulipas herkullinen setti! Napit kruunaa kaiken. Onneksi tätä ruskeaa ja onneksi myös lilasävyistä Orienttia tulossa lisää keväällä.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset :) Kaava on ihana, kunhan muistaa reilulla kädellä kaventaa.

  Katja, lilansävyinen kuulostaa mielenkiintoiselta. Sitä odotellessa :-)

  VastaaPoista
 6. Ihana mekko ja leggarit! Molemmat ovat ompelulistalla täälläkin, kunhan sais aikaiseksi... Varsinkin tuo mekkokaava on ollut ompelulistalla jo lehden ilmestymisestä lähtien... [säälittävää]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihan normaalia :D Mullakin on aika pitkä tuo "nämä täytyy ehdottomasti laittaa toteutukseen" -lista :)

   Poista