tiistai 12. marraskuuta 2013

Apilaa
Heti alkuun toivotan lämpimästi tervetulleiksi kaikki blogini uudet lukijat. Mieltä lämmittää teistä ihan jokainen <3

Melkoisen pitkään ehtivät nämäkin interlockit kaappini seiniä katsella ennen kuin päätyivät vaatteiksi. Mulla on ollut todellinen vanhojen kankaiden tuhoamisvimma päällänsä. Sitä harvoin tapahtuu. Vimma tosin päättyy näihin ompeluksiin, koska Kankaiden Yön ostokset polttelevat jo aivan liikaa. Seuraavaksi iskeni näppini niihin.

Kangaspaloissa mitta riitti juuri sopivasti tyttöjen mekkoihin. Helmakäänteiden kanssa olisi jo tehnyt tiukkaa ja laitoin helmoihinkin kanttaukset.  

Ja kun tuli kerran strassikoristeitakin ostettua monessa värissä, niin silitin niitä etukappaleille apiloiden koristukseksi. Kuviokohdistuksissa en tullut noita tulevia hiluja huomioineeksi, eikä kyllä olisi kangaskaan juuri muuten riittänyt. Toisessa mekossa ovat keskellä etukappaletta ja toisessa sopiva paikka löytyi hieman sivummalta.

Näistä tuli kivat. Tykkään erityisesti tuosta ruskeasta. Olisin kelpuuttanut kankaan itsellenikin, mutta tuli joskus tilattua vain pikkuinen tilkku. 
Ruskea interlock on tilattu joskus Lieblingstückelta ja violetti versio on ostettu ruskean kaveriksi hamstereista. Pinkki resori kotiutui akuuttiin tarpeeseen Emeliltä. Ja strassit siis ovat Sinellistä.

Ai kun tykkään kikkailla tällä järkkärillä. Vanhan kameran kanssa syväterävyys kuvissa oli haaveena vain, mutta tällä pelillä helposti toteutettavissa. Ja kuvan laatukin on mielestäni entistä parempi, vaikka mikään huono ei entinenkään kamera ollut. Vain tämä syksyn hämäryys hieman ärsyttää. Valovoimaisen objektiivin kanssa tulee kyllä kauniita tunnelmakuvia ilman salamaakin, mutta valo olisi enemmän kuin tervetullutta blogikuvia otettaessa. Kattosalaman käyttö taas vaatii selkeästi harjoittelua. Osa onnistuu ja osa menee niin syteen. Mutta sitähän se aina on, uuden opettelu :)


12 kommenttia:

 1. Ihanat mekot! Sulla kyllä on ihan pistämätön maku! Ja nuo strassit on niin kiva piste I:n päälle! Pysyykö hyvin pesussakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ainakin hattarakekkeri-mekossa on kestänyt. Rummuttanut en ole, mutta konepesusta tuli ennallaan :) Ja kiitos <3

   Poista
 2. Ihanat nuo strassit ja mekot toki myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös :) Prinsessoille sopivasti heidän kaipaamiaansa bling-blingiä.

   Poista
 3. Tosi kivat mekot! Mullakin on tuota apilaa vaaleanpunapohjaisena, mutta ei se oikein ikinä osu käteen, kun ompeluttaa. Mikähän siinä oikein on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meinannut mullakaan tarttua millään. En edes muista milloin olen ostanut. Nyt tuli tilaisuus noille kaapin pohjimmaisille kun en viitsinyt kantinkääntäjän testikappaleiksi parhaimpia ottaa.

   Poista
 4. Ihania mekkosia, samoin edellisessä postauksessa. Meilläkin tätä mittaa tarvittaisiin lisää kun 4-vuotias ei oikein paidoista piittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kelpaa meilläkään oikein paidat 4-vuotiaalle. Velourhousut on ihan kauhistus. Mekkoa ja leggaria vaan ;)

   Poista
 5. Löysin tänne tuolta käsityöblogit ryhmästä. Ihana blogi sinulla. Olet todella taitava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tarpeeksi usein kun yrittää, niin aina joskus joku onnistuukin. Täytyykin käydä sinunkin blogissa vierailulla.

   Poista
 6. Samasta paikasta tänne löysin kuin edellinen, ja lukijaksi jää!
  Ihanan raikas blogi sinulla, ja taitava tekijä olet!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Punastun näistä kommenteista. Mukavaa kun löysit tänne ja tervetuloa seuraajieni joukkoon :)

   Poista