maanantai 12. elokuuta 2013

Something unusual
Vaatekaapistani ei löydy ainuttakaan eläinkuosista vaatetta eivätkä ne ole minun tyylisiäni oikeastaan lainkaan. Älkää kysykö miksi tein tämän näköisen vaatteen. En tiedä itsekään :D Mutta ehkä tätä voisi käyttää vaikka rantamekkona uikkarien päällä kun lähtee biitsiltä hotellille :)

Tallinnan katuja kierrellessäni osuin pieneen kangasputiikkiin (jonka nimeä en kuollaksenikaan enää muista) ja jäin pyörittelemään tätä kangasta käsissäni. Kangas on laskeutuvaa viskoositrikoota ja tuo kukkakuviointi kulki siis kankaan molemmissa reunoissa. Koska kangas oli hieman erilainen eikä maksanut paljon mitään, niin ostoskassiinhan se sitten tarttui. Ei tästä kuosista kyllä suosikkivaatettani tullut, mutta tulihan ommeltua :)
Halusin säilyttää tuon kuvion mahdollisimman yhtenäisenä ja ompelin vaatteen kahdesta palasta. Leikkasin kankaasta kaksi kutakuinkin paidan mallista palaa pidemmällä helmalla ja kaventelin sovituksen mukaan. Kaulus on vain käännetty sisään ja siinä on Framilon tukena. Toisella puolella sivusaumassa on rypytys ja helma on hieman toispuoleinen.

Rypytys on myös molemmissa hihoissa. Itseäni hieman häiritsee tuo valkoinen ommel tuossa kukikkaassa osuudessa. Peitetikkikoneessa oli valkoiset langat ja aloitin ompelun kauluksen valkoisesta osasta. Asiaa sen pidemmälle pohtimatta ajattelin, että no valkoinenhan tähän sopii. Mutta tuota kirjavaa kohtaa ommellessa tajusin, että mustallahan ne olisi pitänyt tehdä. Se taas olisi kirkunut tuossa valkoisessa. Ääh, olisi pitänyt ehkä laittaa oranssi? ;)

Kukkakuviointi jatkuu takakappaleelle. 

Jä tämä siis kepardeista, tiikereistä, seeproista ja puumista. Kiitos! 


11 kommenttia:

 1. Rohkea kangasvalinta! Minusta valkoinen ommel käy mainiosti ja ehkä koko tunikan paras osa on tuo helma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkea on! Erottuu joukosta leikkikentälläkin :D

   Poista
 2. Aivan huikeaa, että uskallat irroitella kankailla. Minusta tämä on huvä lisä vaatekaappiin ja malli sopii sinulle hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tätä tehdessäni ajattelin, että maailma on varmaan pullollaan ihania kankaita. Kun vaan pääsisi penkomaan :)

   Poista
 3. Kaunis mekko, tosi hyvin käy tuo kuosi siihen.

  VastaaPoista
 4. Minäkään en yleensä liputa eläinkuosien puolesta, mutta tämä kyllä osui ja upposi. Aivan ihana. Voisin hyvin kuvitella pitäväni muuallakin kuin hotellilta rannalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Tykästyin kankaaseen kun oli vaihteeksi vähän erilainen. On tämä jo päällä ollut mulla ihan julkisella paikalla :-D

   Poista
  2. Kiitos :-) Tykästyin kankaaseen kun oli vaihteeksi vähän erilainen. On tämä jo päällä ollut mulla ihan julkisella paikalla :-D

   Poista
  3. Kiitos :-) Tykästyin kankaaseen kun oli vaihteeksi vähän erilainen. On tämä jo päällä ollut mulla ihan julkisella paikalla :-D

   Poista
 5. Ihan on ohi mennyt minulta tämä ihanuus! Minusta tässä on hienosti kontrastia ja varsin käyttökelpoinen vaate. Ehkä nämä eläinkuosit eivät ole niin, no sellaisia :)

  VastaaPoista