torstai 9. toukokuuta 2013

Sekaisin Hoopsista!Olen totaalisen ihastunut tähän Hoops-kaavaan! Paidan kaava siis löytyy Ottobre-lehden numerosta 3/2012 ja olen muokannut siitä helmaa jatkamalla mekon. Nuo pussihihat ovat jotenkin niin söpöt ja tyttömäiset. Ja lisäksi tämä on vielä nopea tehdä. Framilon loppui tietysti kesken ja jouduin käyttämään frillan rypytykseen Karnaluksilta ostamaani kapeaa kuminauhaa. Se oli ehkä vielä astetta ärsyttävämpi asennettava kuin Framilon, mutta ajoi asian.

Toinen asia johon olen erityisen mieltynyt, on tämä kuvien ääriviivojen kliksuttelu kuvankäsittelyohjelmalla. Se on jotenkin niin terapeuttista seurata niitä ääriviivoja ja naksuttaa ja naksuttaa... Älkää siis ihmetelkö jos blogipostauksessani on peräkkäin kymmenen samankaltaista kuvaa. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että en ole saanut hiirikättäni aisoihin.
Mekko tyytyväisen mallin päällä. Näitä on vaan ihan pakko tehdä lisää! :)

Scandifuit Hanhelista ja pinkki resori Emeli Design.

10 kommenttia:

 1. Tämä Hoops on todella ihana kaava ja tähän herkkukankaaseen se sopii aivan mielettömän hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä scandifruitista olisi hyvin voinut tehdä itsellekin jotain kesäisen raikasta. Tykkään kanssa :)

   Poista
 2. Eka kertaa blogissasi vierailulla ja aivan ihania vaateompeluksia löyty täältä! Siistitehtyjä ja hyvin kuvattuja :) Söpö on muuten tuo bannerin apina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun kävit :) Se apina sopi minustakin tuohon nimeen ja vauvamaisella olemuksellaan kuvaa hyvin tätä melukylän marakanttilan meininkiä ;D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos lele! ;) Rimpssut ne on aina söpöjä.

   Poista
 4. Aiiiiivan ihana tämäkin versio! Tuo kangas on kyllä tosi herkku! Ja Hoops = <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä mekkonen on osoittautunut kyllä käytössä niin kivaksi, että varmasti tulee surautettua vielä yksi jos toinenkin Hoopsi :)

   Poista
 5. Minä totesin samaista paitaa tehdessäni, ja Framilonin loppuessa, että puolattu kumilanka toimii paljon paremmin, kuin Framilon, joten tämä tyttö tekee tästä lähtien kumilankapoimutuksella nuo hihat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs ole koskaan tullut edes ajatelleeksi, että puolattavalla kumilangallakin tosiaan voisi hihat rypyttää. Vaatii ehkäpä muutaman koetilkun ennen kuin löytyy sopiva kireys ja ryppyjen määrä. Tämä menee kyllä oitis kokeiluun, kiitos vinkistä! :)

   Poista