perjantai 17. toukokuuta 2013

Ompeluksia itselle sekä tunnustus
Itselle tulee ommeltua harvoin. Lasten vaatteita on paljon mukavampaa tehdä ja pienistä tilkuista askartelee vaikka mitä. Tämän ihanan multiraidan olin kuitenkin jemmannut itseäni varten. Harmi että olin jälleen kerran niinsanotusti myöhäisherännäinen enkä ostanut kangasta aikanaan enempää. Tästä olisi voinut tehdä vaikka mitä. Kaavakokeilussa Summer Basic (OB 2/2013). Tähän kahdesta kappaleesta koostuvaan paitaan raita sopiikin kivasti, koska raidat kohtaavat toisensa olkapäillä. Kauluksen ja hihansuut kanttasin mustalla interlockilla.

Toinen samanmoinen kaappiin jo unohtuneesta trikoosta. Molemmat trikoot on kotiutuneet Hamstereista. Musta interlock Hanhelista. Sain tunnustuksen! Kiitos paljon Ompelua ja sillä siisti -blogin Lenok :)Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka tunnustuksen sinulle antoi.
Valitse viisi ihanaa bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. Näin autamme uusia bloggaajia eteenpäin, ja ehkä juuri sinä löydät uuden upean blogituttavuuden.


Minä annan tunnustukset kolmelle ihanalle blogille, joita itsekin seurailen:

Nurkassa hurisee
Saumake
Helmi Hetkiä ja Herttaista Eloa

11 kommenttia:

 1. Niin hieno kohdistus raidoissa! Ite tykkään tosi paljon tuosta kaavasta, se vaan on kiva ja helppo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta tuo raitojen kohdistus on ärsyttävää ja aiheuttaa lisää työtä, mutta palkitsee sitten kun ne osuu kohdalleen :D

   Poista
 2. ...ja kiitos tunnustuksesta! Unohtui edellisestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Mietin että oletkohan jo saanut sen aikaisemmin, mutta ei kait sen niin välistä vaikka useammankin saisi ;)

   Poista
 3. Onpa kivat paidat. Mun tartteis kanssa tehda itselleni t-paitoja. Kunhan vaan loytais kivat kankaat jostain niin olis helpompaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopas muuta! Lapsille on kankaita kaapit väärällään, mutta itselle sopivia on jostain syystä paljon vähemmän tarjolla. Yksivärisiä paitoja taas ei viitsi alkaa tekemään kun niitä saa kaupasta puoli-ilmaisin.

   Poista
 4. Ihanat kankaat ja tuo raitakangas sopii ihansti aikuisen vaatteeseen. Upeat kohdistukset raidassa. Tämä malli situu sinulle kyllä tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kun rupesin tekemään näitä, niin olin melkeinpä matti siitä, että näitä ei mun päällä nähdä :D Mutta yllärinä osoittautuikin ihan kivaksi malliksi ja huisin nopeasti valmistuu tämä paita.

   Poista
 5. Vautsi miten hienot paidat! Siististi tehty :)

  VastaaPoista
 6. Hienot paidat! Ja paljon kiitoksia tunnustuksesta! :)

  VastaaPoista