maanantai 13. toukokuuta 2013

Nallehaalari Pienelle Prinsessalle


Ystäväni sai jokin aika sitten tyttövauvan ja taas pääsin tekemään näitä pieniä ihanuuksia. Viileneviä kesäiltoja ja syksyn ensimmäisiä päiviä ajatellen tein vauvalle lahjaksi joustofroteisen haalarin. Haalari on kokoa 68cm ja kaavalla Jumpsuit(OB 4/2012). Lahjemittaa hieman jatkoin, muuten muokkaamaton.Nallen paitaan ompelin pienen taskun. Applikaatio on velouria, paitaosa trikoota.

Mikähän siinä onkin, että kun ompelee jotain jollekin lahjaksi, niin varmana ei kaikki mene ihan putkeen. Nauhankääntäjän kanssa en millään saanut tuota vetoketjun kohdalle tulevaa kanttausta tehtyä niin ettei kiristäisi. Niinpä jouduin tekemään kanttauksen niinsanotusti käsipelillä. Lisäksi olin ajatellut laittaa haalariin pinkin vetoketjun, mutta siihen hätään löytyi kangaskaupasta vain violetti. Jätin sen nyt sitten tarkoituksella hieman näkymään kanttausten välistä. 

Haalarin kaveriksi ompelin pienen neliöpipon.Raidallinen trikoo ja pinkki resori on Emeli Designilta, maxi-dots joustofrotee Lieblingsstückelta ja applikointitilkut kaapin pohjilta.
9 kommenttia:

 1. Vautsi! Aivan ihana (: Mullakin tuota kangasta jo pitkään ollut marinoitumassa kaapissa kun olen arponut onko se kiva vai ei, mutta nyt viimistään tiiän että se näyttää hyvältä ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Julia :) Ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi!
  Minulla kanssa se pinkki versio odottelee vielä kaapissa luovaa ajatusta.

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana haalari! Kiva lahjasetti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivotaan että pieni lahjan saajakin tykkää.

   Poista
 4. Onpa söpö haalari :-) Tein omalle puolivuotiaalle vauvelille eilen myös joustofroteisen haalarin juuri näitä viileitä kevät/kesä kelejä ajatellen. Ihana lahja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Täytyykin käydä blogissasi kurkkaamassa :)

   Poista
 5. Voi kun on söpö nalle! Ihanan haalarin olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Nämä pienet vaatteet on niin söpösiä. Ihan kiva siitä lopulta tuli ja hommat helpottui kun viskasin sen kääntäjän hetkeksi kaappiin ;-)

   Poista
  2. Sinulle on tunnustus blogissani :)

   Poista