torstai 18. huhtikuuta 2013

Wruumm, sanoo skootteri!

Tämä Royal-tuotteelta tilattu keltainen skootteri kolahti heti kun se näin. Ja otin myös samalla sitten tuota sinipohjaista. Trikoo on laadultaan aika ohutta ja näin sen heti mielessäni kesätuulessa liehuvana, vilpoisana hellemekkona. Onhan tuo sininen versio vähän poikamainen väritykseltään, mutta 1,5v ei onnekseni osaa vielä asiasta kritisoida.Mekot on tehty netin ilmaiskaavalla "Racerback dress". Tykkään tästä kaavasta. Kaula-aukkoa ja kädenteitä meinaan seuraaviin hieman pienentää. Pienemmälle tein 1-2v koossa ja isommalle 3-4v koon. Helman pituutta taisin tuohon isompaan hiukan jatkaa. Mekon kanttaukset tein interlockilla. Tuli mukavan kevyet verrattuna resorikanttauksiin.
Pienemmät leggarit on jollain omalla muokatulla kaavalla. Isommat Ropina OB 6/12. Raidallinen trikoo on Emeli Designilta. Musta interlock Hanhelista.
Pientä tänttähäärää on hyvin vaikea saada pysymään paikoillaan niin etteivät kuvat olisi ihan heilahtaneita. Muutama sovituskuva mekkoloista sentään saatiin räpsäistyä.


Sinne meni äitin ompeluroskat, huis hais!

Okei, me siivotaan.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tykkään kanssa. Ja tuo mekko on tosi nopea tehdä.

   Poista
 2. Kauniit on! Kiitos ilmaisesta kaavavihjeestä. Googlasin sen netistä ja kohta ompelukone laulaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ja ollos hyvä. Kannattaa tosiaan sitä kädentietä ja kaula-aukkoa hieman pienentää jos kanttaat reunat. On ilmeisesti alkuperäisessä mekossa sellaiset kaksinkertaiset tavalliset resorit. Nehän pienentää luonnollisesti hieman.

   Poista
 3. Vai poikamainen :)) Meillä ainakin asuu pikkuinen tyttö, joka nimenomaan valitsisi tuon sinisen mekon - samoin kuin haluaa tummansinisen polkupyörän :>
  Aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä 3-v valitsee AINA pinkin :D Ja varasi skootterikankaankin heti kun kangaspaketti avattiin. Ihan kiva jos tälle pienemmälle passaisi muutkin värit.

   Ja tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista