lauantai 27. huhtikuuta 2013

Pipojen kokoontumisajot

Mikähän siinä on että pipojen tekeminen tahtoo jäädä aina viime tippaan. Koko talven suunnittelin tekeväni tytöille kevääksi velourpipot joillain kivoilla applikaatioilla, mutta kas, keväthän etenikin sitten ihan silmissä ja trikoopipoillakin tarkenee jo hyvin. Eli tekemättä jäivät tällä erää. Ehkä syksyksi sitten. Jotain olen kuitenkin saanut piporintamallakin aikaiseksi.


Harmaasta linnunradasta tehty pipo ja tuubihuivi ovat itselleni ja ovat jo päässeet käyttöön. Ruttupipon kaava on SK-lehdestä (3/2005) ja tuubihuivi vapaan käden leikkaus.

Toinen samaisella kaavalla itselleni tehty pipo. Kangas on mustaa velouria. Pipossa on siis poimulangalla tehty rypytys sivusaumassa. Jotenkin kutenkin sen tuosta kuvasta erottaa.

Kukan terälehdet ovat trikoota ja keskusta velouria. Ohje kukkien tekemiseen löytyy täältä.
Sydänkissasta tuli vielä tytöille kivat samistelupipot.

Nämä toivomusten mukaiset tähtipipot menivät lahjaksi. Toivottavasti ovat mieleiset.


Sitten vielä muutama pipon tekele.

   

Tähtitrikoot paikallisesta kangaskaupasta. Harmaa linnunrata-trikoo Royal-Tuotteelta, appelsiinijoustofrotee Emeli DesigniltaOmppuvelour muistaakseni Vauvauvasta ja pöllöt Lasten Taikamaasta. Muut kankaat osa kangasvarastojen tyhjennysprojektia, enkä muista enää mistä tuli ostettua.


3 kommenttia:

  1. Minulla on tämä pipotehtailu vieläkin tekemättä. Ehkäpä jo tänään! Olet kyllä tehnyt ihania pipoja <3

    VastaaPoista
  2. Aivan hurmaavia pipoja kaikki mutta varsinkin tuo musta kukkapipo <3 <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos ilahduttavista kommenteista :)

    VastaaPoista