lauantai 13. huhtikuuta 2013

Pienelle PupuselleMinä sitten tykkään tehdä näitä ihan pieniä juttuja. Kangastakaan ei paljon kulu ja lopputulokset ovat niin hellyttäviä. Tämmöinen pupu-setti lähti ystävän pienelle "Pupuselle". Mekko on ihan puhtoinen, vaikka kuvaus teki tepposet ja mekkoon heijastuu tuollainen vaalea kohta ja värit näyttävät hiukan haalistuneilta.
Mekon kaava on piirretty bodin kaavasta. Koko 56/62cm. Yläosa on vuoritettu ruskealla tähtitrikoolla. Ruskea velour taitaa olla Kestovaippakaupasta ja vihreä joustofrotee Lieblingsstückelta.Bodi on kaavalla Bert, OB 1/12. Nepit on siirretty olalle. Koko 56cm, niska-haaraa jatkoin 1cm. Tämä on bodi numero 2. Ensimmäisen tein valmiiksi ja ihmettelin että onpa se tosiaan pieni. Eihän tämä voi mahtua kenellekään. Olin sitten mennyt ajatuksissani pidentämisen sijaan lyhentämään sitä niska-haaraa. Valmiissa bodin niska-haara olikin sitten jo reilusti lyhyempi kuin 50cm kaavassa. Tekevälle sattuu...Valkoiset nepparit ovat BabyRolandin ja johan olivatkin kinkkisiä asennettavia Prymeihin verrattuna. Asennusvinkkien avulla sain sitten lopulta nämä kiinni. Koska bodi meni lahjaksi, niin laitoin haaraan Prymin nepit. Just in case!

10 kommenttia:

 1. Onnea uudelle blogille! Ihani ompeluksia sulla täällä. :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana pupu :) Minäkin tappelin niiden BabyRolandin neppareiden kanssa, mutta sain kuin sainkin prymin pihdeillä kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla ei pysynyt ne alkuunkaan niissä pihdeissä kiinni. Sillä levyllä kohdistin ja painoin pihdeillä siitä levyn päältä kiinni. Eikä vielä sittenkään meinannut pysyä.

   Poista
  2. Mä painoin piikit kankaasta läpi käsin ja mallasin toisen kappaleen piikkeihin kiinni. Sen jälkeen sujautin prymin pihdit väliin ja painoin kiinni. Testiaukomisen perusteella pysyy hyvin, mutta katsotaan, miten käytännössä käy...

   Poista
  3. Katja, koitankin seuraavan kerran tehdä tuolla sun tyylillä. Se asennuslevy on hirmu leveä ja sen kanssa on vaikea kohdistaa neppejä oikeaan paikkaan. Noinhan ne saa helposti kohdalleen :)

   Poista
 3. Onnea blogeiluun ja aivan ihanan setin olit ommellut. Jäin heti lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti pippupippuri! Ja mukavaa kun tulit lukijaksi :)

   Poista
 4. Ihana pupu, miten sattumalta löysinkään tänne.T.pupufani

  VastaaPoista